Sunparks Kempense Meren is jarig en dat willen we samen met jullie vieren!

Om dit te vieren organiseren wij in juli en augustus de Sunparks Celebration Nights! Iedere donderdag zullen er optredens plaatsvinden op het strand aan de beachbar met uitzicht op het prachtige meer. Artiesten als Luc Steeno, Sam Gooris, Laura Lynn, Belle Perez en nog vele anderen zullen de sfeer erin brengen: ambiance verzekerd! Voor de kleinsten onder jullie zal er ook kinderanimatie voorzien zijn, feest voor groot en klein! Boek nu dus een wel érg feestelijk verblijf tijdens de zomer op Sunparks Kempense Meren. Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het hier.
Boek nu!

Tip: VIP-formule!

Om de feestavond helemaal compleet te maken kan je de VIP-formule reserveren via de receptie op het park of via deze link. Wij organiseren elke donderdag (m.u.v. 15/08) vooraf aan de optredens een VIP-diner. Dat is een heerlijk 4 -gangen diner (keuze vis of vlees), geserveerd in de feestzaal.

Hierna word je naar het strand begeleid en kan je plaatsnemen in de speciaal voor jullie gereserveerde VIP-zone. Deze is vlakbij het podium, waar je wordt ontvangen met een gratis glaasje cava. Dat is nog eens optimaal genieten van een optreden vol ambiance!

Geniet van de grootse markt

Op 15 augustus kun je gezellig kuieren langs tientallen marktkramen op de grote jaarmarkt op het park. Ook op deze dag genieten de kinderen van de voorziene animatie en met de hele familie kunnen jullie kijken naar de tractorshow. Dat is nog eens een gezellige familiedag voor jong en oud!

De jaarmarkt is geopend van 13u00 tot 18u00. Vanaf 15u30 kunnen jullie aansluitend tot 21u00 genieten van leuke optredens op het strand. Heb je na deze feestelijke dag geen zin meer om naar huis te rijden? Boek je verblijf bij ons tijdens deze feestelijke periode. Kun je lekker de volgende het zwembad induiken of lekker aan het strand uitrusten.

Extra lang zwemplezier

In juli en augustus zal ons zwembad, Aquafun, extra lang geopend zijn. Namelijk tot wel 21u! Uiteraard is onze beachbar op ons strand met fantastisch uitzicht over ons meer óók geopend in juli en augustus, hier kun je terecht voor een drankje of een ijsje, terwijl de kinderen op het strand kunnen spelen.

Het moge duidelijk zijn: het wordt een topzomer op Sunparks Kempense Meren, dus boek snel jouw verblijf zodat je met ons mee kan vieren! We kunnen haast niet wachten!

Boek jouw feestelijke zomerverblijf bij Kempense Meren

 • Sunparks De Haan

  Kempense Meren

  Vakantiehuizen van 2 tot 10 personen


  • Park omgeven door prachtige bossen;
  • Gelegen aan een meer met strand;
  • Talloze fietsmogelijkheden in de buurt;
  • Deze zomer extra feestelijk!

  Vanaf
  € 108
  voor 4 personen

  Boek nu
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK