Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 30 maart 2020 15:15u

Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken gesloten. 

Sunparks volgt de voorschriften van de Belgische overheid. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken in België weer open op: maandag 20 april 2020

Belgische parken

Sunparks volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom nemen we de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:

• Op last van de overheid zijn alle Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• Het gaat om Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 070 223 723 (0,30€/min) voor Belgische bezoekers en 0900 20 22 023 (lokaal tarief) voor Nederlandse bezoekers. 


-------------------------------------------

FAQ    Zijn de vakantieparken van Sunparks geopend in België?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in België gesloten.Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?

Sunparks volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld.

Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op: Belgische parken: maandag 20 april 2020

Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Sunparks volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Sunparks opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:

1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluiting Indien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

2. Onderbroken verblijf Indien u tijdens uw verblijf heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf  Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een digitale voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.

U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.


Wanneer ontvang ik de voucher?
U ontvangt de voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik al boeken zonder de voucher?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de digitale voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u een nieuwe boeking maken via ons Customer Contact Center.


Hoe kan ik reserveren met de voucher?
Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u een nieuwe boeking maken via ons Customer Contact Center.


Kan ik mijn reservering annuleren?
Als u uw reservering wilt annuleren, zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. 

Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 070 223 723 (0,30€/min) voor Belgische bezoekers en 0900 20 22 023 (lokaal tarief) voor Nederlandse bezoekers.