Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gezondheidssituatie Coronavirus


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken gesloten.  
Sunparks volgt de voorschriften van de Belgische overheid.

Onze parken openen hun deuren weer op:

Maandag 8 juni: Oostduinkerke aan zee
- Vrijdag 12 juni: Kempense Meren

Om er zeker van te zijn dat jullie een geweldig verblijf beleven gaan onze parken open met een aangepast aanbodflexibele boekingsvoorwaarden en houden wij diverse veiligheidsmaatregelen aan.Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van uw naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 070 223 723 (0,30€/min).
 


-------------------------------------------
  

Voorwaarden digitale voucher
• De digitale voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de digitale voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw digitale voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw digitale voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De digitale voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• De waarde van de digitale voucher is gelijk aan de hoogte van het door u reeds betaalde en door Sunparks ontvangen bedrag voor uw oorspronkelijke boeking, inclusief de eventueel betaalde reserveringskosten en biedt geen aanspraak op eenzelfde of vergelijkbare prestatie als die met de oorspronkelijke boeking gemoeid was.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Sunparks dit nodig acht en/of de overheid haar regelingen langer laat voortduren dan 20 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de digitale voucher is beschikbaar op onze website.


-------------------------------------------

FAQ   


We hebben de meest gestelde vragen rond de heropening van de parken en het coronavirus verzameld. Bekijk hier de meest gestelde vragen

We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. 

Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van uw naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 070 223 723 (0,30€/min).