Nieuwsbrief
Contacteer ons
070 223 723
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 223 723

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

ecocheques

Betaal je verblijf bij Sunparks met ecocheques

Reserveer telefonisch op 070 223 723 (€ 0,30/min)

Bekijk aanbiedingen

Op vakantie met je ecocheques

Wat kopen met ecocheques? Een veelgestelde vraag. En daar heeft Sunparks het ideale antwoord op. Je kan jezelf en je familie of vrienden een fun én duurzaam cadeau geven, want je kan jouw Sunparks vakantie met ecocheques betalen. Als dat niet mooi meegenomen is? Een verblijf aan de Belgische Kust of in de Kempen, verschillende sportfaciliteiten, onbeperkt speelplezier in de indoor speeltuin Kids World en het subtropisch zwemparadijs Aquafun voor uren waterpret!

Tip: Voortaan worden ook consumptiecheques (koopkrachtpremie) aanvaard!
ecocheques

Ecocheques of Consumptiecheques inwisselen? Check!

Zo werkt het: 
1. Boek je verblijf in Oostduinkerke aan zee of Kempense Meren via het nummer 070 223 723 (€ 0,30/min.) en geef duidelijk aan dat je met ecocheques of Consumptiecheques (koopkrachtpremie)* wenst te betalen. Online boeken is niet mogelijk!
2. Opgelet: Jouw ecocheques of Consumptiecheques dienen minstens geldig te zijn tot de dag waarop je aankomt op het park.
3. Je betaalt € 150 voorschot bij je boeking.** Ter plaatse (bij check-in op het park) betaal je met je ecocheques/Consumptiecheques.
4. Onze ecocheque/consumptiecheque partners zijn Edenred, Pluxee (Sodexo) en Monizze.

* Enkel van toepassing voor nieuwe, nog niet betaalde, boekingen.
**Het reeds betaalde voorschot van € 150 kan je ter plaatse ook met je ecocheques/consumptiecheques betalen (volledig of gedeeltelijk). Dit gedeelte (max. € 150) krijg je via overschrijving van ons terug. Klik hier voor een prijsvoorbeeld.
ecocheques

Eco-vakantieplezier

  • Oostduinkerke aan zee en Kempense Meren werden onlangs bekroond met het Green Key certificaat (Groene Sleutel), waardoor je hier voortaan je verblijf in alle Sunparks parken met ecocheques kan betalen.
  • Oostduinkerke aan zee ligt op 1,5 km van het strand. Het is de enige kustplaats ter wereld waar je nog garnaalvissers te paard aan het werk kan zien. Verschillende wandelpaden leiden je langs strand, duinen en polders. Een fietstocht in de Westhoek met zijn unieke landschappen en pittoreske dorpjes is een absolute aanrader!
  • Kempense Meren staat synoniem voor strand, het eindeloze Rauwse meer en een uitgestrekt dennenbos. De ideale uitvalsbasis voor urenlang wandel- en fietsplezier. 
  • Tip: fietsen, fietszitjes en fietskar kan je in Sunparks huren!
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)