Op vakantie met je ecocheques

Wat kopen met ecocheques? Een veelgestelde vraag. En daar heeft Sunparks het ideale antwoord op. Je kan jezelf en je familie of vrienden een fun én duurzaam cadeau geven, want voortaan kan je je Sunparks vakantie met ecocheques betalen. Als dat niet mooi meegenomen is? Een verblijf aan de Belgische Kust of in de Kempen, verschillende sportfaciliteiten, onbeperkt speelplezier in de indoor speeltuin Kids World en het subtropisch zwemparadijs Aquafun voor uren waterpret!

Dad with kids in pool

Ecocheques inwisselen? Check!

Zo werkt het: 
1. Boek je verblijf in De Haan aan zee, Oostduinkerke aan zee of Kempense Meren via het nummer 070 223 723 (€ 0,30/min.) en geef duidelijk aan dat je met ecocheques* wenst te betalen. Online boeken is niet mogelijk!
2. Opgelet: Jouw ecocheques dienen minstens geldig te zijn tot de dag waarop je aankomt op het park.
3Je betaalt € 150 voorschot bij je boeking.** Ter plaatse (bij check-in op het park) betaal je met je ecocheques.
4. Ecocheques kun je zowel op papier als digitaal inwisselen.
5. Onze ecocheque partners zijn Edenred, Sodexo en Monizze.

*Enkel van toepassing voor nieuwe, nog niet betaalde, boekingen.
**
Het reeds betaalde voorschot van € 150 kan je ter plaatse ook met je ecocheques betalen (volledig of gedeeltelijk). Dit gedeelte (max. € 150) krijg je via overschrijving van ons terug (binnen 7 werkdagen na vertrek). Klik hier voor een prijsvoorbeeld.
Kids at sea

Eco-vakantieplezier

  • De Haan aan zee, Oostduinkerke aan zee en Kempense Meren werden onlangs bekroond met het Green Key certificaat (Groene Sleutel), waardoor je hier voortaan je verblijf in alle Sunparks parken met ecocheques kan betalen.
  • • Vanuit De Haan aan zee heb je vrijwel onmiddellijk toegang tot de Duinbossen, een uniek wandel- en natuurgebied. De Haan zelf, heeft haar charme als badstad als geen ander kunnen behouden. Hier geen hoogbouw, maar prachtige villa’s langs kronkelende laantjes, die door het  duinlandschap slingeren. 
  • Oostduinkerke aan zee ligt op 1,5 km van het strand. Het is de enige kustplaats ter wereld waar je nog garnaalvissers te paard aan het werk kan zien. Verschillende wandelpaden leiden je langs strand, duinen en polders. Een fietstocht in de Westhoek met zijn unieke landschappen en pittoreske dorpjes is een absolute aanrader!
  • Kempense Meren staat synoniem voor strand, het eindeloze Rauwse meer en een uitgestrekt dennenbos. De ideale uitvalsbasis voor urenlang wandel- en fietsplezier. 
  • Tip: fietsen, fietszitjes en fietskar kan je in Sunparks huren!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK