Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren ligt middenin de uitgestrekte bossen en meren van de 'Stille Kempen'. Midden al het groen kun je eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Of je maakt een uitstapje naar één van de natuur- of pretparken in de buurt. Uiteraard vindt je op het park ook de vaste waarden, zoals Aquafun en verschillende restaurantjes.

Boek tijdig je verblijf en geniet van 20%
vroegboekkorting. Reis je met een kind jonger dan 13 jaar of met een persoon ouder dan 55 jaar? Dan geniet je van nog eens 25% korting. Samen goed voor 45% korting! Of profiteer van de voordelige last minutes aanbiedingen!


Boek nu je last minute verblijf
Sunparks Kempense Meren

Ontdek het leuke strand van Kempense Meren

Samen zandkastelen bouwen, of gewoon genieten van de zon? Sunparks Kempense Meren heeft een heel leuk strand dat grenst aan het Rauwse Meer. Kinderen kunnen zich volledig uitleven in het zand! 

Liever een sportieve buitenactiviteit? Je kan samen een partijtje minigolf spelen of je wagen aan een
wedstrijdje strandvolleybal.
Ontdek Sunparks Kempense Meren
Sunparks Kempense Meren

Fietsarrangement

Sunparks Kempense Meren ligt in een prachtige omgeving, omringd door bossen en meren. Ideaal om al dit groen te ontdekken per fiets.

Je hoeft geen fietsen mee te nemen want op het park kan je deze huren. Je kan zelfs vooraf een fietsarrangement boeken met korting.


Boek nu
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK