Plopsaland De Panne

Beleef een geweldige tijd met de hele familie in Plopsaland De Panne waar je alle Studio 100 figuren zoals Samson en Gert, Mega Mindy, K3, Bumba, Piet Piraat, Maya de Bij, Wickie de Viking,...kan ontmoeten! Het park sluit echter niet tijdens de winter, want van januari tot april is Mayaland geopend!

Logeer vlakbij Plopsaland in een leuk vakantiepark van Sunparks, en maak er een onvergetelijk verblijf van!
Boek nu
Plopsaland de Panne

SUNPARKS OOSTDUINKERKE

Sunparks Oostduinkerke ligt op amper 20 minuutjes van Plopsaland De Panne. De kusttram heeft een halte net voor de ingang van het attractiepark. Dus je kan steeds met de tram een bezoek brengen aan het park. Sunparks Oostduinkerke ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. Op slechts enkele kilometers van het strand, verblijft u er in comfortabele vakantiehuizen met een eigen tuin. In de omgeving zijn er tal van uitstappen mogelijk.

Altijd fun bij Sunparks Oostduinkerke:
Aquafun: het subtropisch zwemparadijs met glijbanen en kinderbad staat garant voor urenlang plezier.
Kids World: breng met de kinderen zeker een bezoek aan deze binnenspeeltuin in het parkcentrum.
Restaurants: in het gezellige parkcentrum vind je verschillende restaurants, van pizza tot buffet, voor ieder wat wils.
Wellness & Sauna: geniet in een aangename sfeer van verschillende sauna's, stoombad, wellness-bad en het buitenbad met ligweide. En natuurlijk mogen ook cosmetische behandelingen en massages hier niet ontbreken.
Boek nu je verblijf
Plopsaland de Panne

SUNPARKS DE HAAN AAN ZEE

Vakantiepark Sunparks De Haan aan zee ligt op 40 minuten rijden van Plopsaland De Panne.  Met de kusttram kan je steeds makkelijk een bezoek brengen aan het park, want er is een halte net voor de inkom. Sunparks De Haan ligt op wandelafstand van het strand van het pittoreske De Haan. Tal van binnen-en buitenactiviteiten zorgen er voor dat u zich geen ogenblik verveelt. Bovendien zijn er tal van uitstapjes in de omgeving mogelijk; bijvoorbeeld de steden Oostende en Brugge.

Altijd fun bij Sunparks De Haan:
Aquafun: het subtropisch zwemparadijs!
Kids World: breng met de kinderen zeker een bezoek aan deze binnenspeeltuin in het parkcentrum.
Restaurants: in het recente vernieuwde parkcentrum vind je verschillende gezellige restaurants; waar iedereen wel iets naar zijn zin vindt.
Lake Side Exlusive vakantiehuizen: uniek op Sunparks De Haan zijn de leuke vakantiehuizen voor 6 personen, gelegen aan het mooie binnenmeer. Deze liggen vlakbij het parkcentrum.

Boek nu je verblijf
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK