Onze vakantiehuizen

Bij Sunparks stellen wij twee typen vakantiehuizen voor. Je kunt kiezen uit de Select en Exclusive Vakantiehuizen. De typen variëren van grootte afhankelijk van het vakantiepark.

De vijf sterke punten van ieder Sunparks vakantiehuis

Ruime en comfortabele woonkamer Volledig uitgeruste keuken
Comfortabele badkamer met douche of bad Terras met tuinmeubilair
Vakantiehuizen voor 2 tot 12 personen
image Vakantiehuis Select

Een Select vakantiehuis bied je alle basiscomfort dat je nodig hebt tijdens jouw vakantie. De vakantiehuizen beschikken over een comfortabele woonkamer met televisie, een volledig uitgeruste keuken, badkamer met bad of douche, slaapkamers en een eigen tuin met tuinmeubels. Comfort en eenvoud staan centraal. 2) Je kan ook kiezen voor een Lake Side Select Vakantiehuis voor 8 personen, met zicht op ons binnenmeer.

  • Comfortabele woonkamer met televisie
  • Een volledig uitgeruste keuken
  • Badkamer met bad of douche
  • Terras met tuinmeubels

Ontdek onze Select Vakantiehuizen in :

image Vakantiehuis Exclusive

Een Exclusive vakantiehuis dat is genieten van meer comfort dankzij opgemaakte bedden en handdoeken. De vakantiehuizen beschikken over een woonkamer met televisie, uitgeruste keuken met vaatwasser, badkamer met infraroodsauna, slaapkamers en een eigen tuin met tuinmeubels. Je kan ook kiezen voor een Lake Side Exclusive Vakantiehuis voor 6 personen, met zicht op ons binnenmeer.

  • Televisie in woonkamer en tweede televisie in de slaapkamer
  • Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser
  • Privé-infraroodsauna
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoekenpakket per persoon

Ontdek onze Exclusive Vakantiehuizen in :

Exclusieve verblijven

Vernieuwde vakantiehuizen - Sunparks De Haan

Er heeft een frisse wind gewaaid door Sunparks De Haan aan zee. Een deel van onze vakantiehuizen voor 4, 6 en 8 personen zijn vernieuwd en al online boekbaar!

Ontdek alle vernieuwde vakantiehuizen

Uitzonderlijk op Sunparks De Haan aan zee kan je ook kiezen voor een Lake Side Vakantiehuis, met zicht op het binnenmeer. We zijn druk bezig om deze te vernieuwen! De eerste zijn al online boekbaar.

Sunparks De Haan

Voor een optimaal vakantiegevoel: combineer de voordelen van een vakantiepark met het comfort van een hotel. En als klap op de vuurpijl ontvang je de vele extra services van een hotel (dagelijks vers opgemaakte bedden en handdoeken, ontbijt inbegrepen)!

Sunparks Kempense Meren
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK