Zomervakantie bij Sunparks: 1 juli tot 31 augustus 2022

Zomervakantie

Een onvergetelijke zomer bij Sunparks

Zomer. Het woord alleen al smelt op de tong en zet aan tot dromen. Duik in de bruisende waterwereld, koel af aan het meer of kom tot rust in de natuur. Geniet van een gegrild stukje vlees op de barbecue in de tuin van jouw vakantiehuis of ga lekker eten op restaurant in het park. Daarna kom je gezellig iets drinken aan de beachbar. Iedere dag staan er nieuwe avonturen te wachten.

Strandbar, strandspel en meer
Tijdens de warme maanden zorgt een strandbar in alle parken voor de gezelligste zomersfeer. Verder zijn er leuke en grappige strandspellen, een bungee-trampoline waar je je op kan vermaken en in Oostduinkerke aan zee ligt een heus Aquapark op het meer. Ook voor jouw genot wordt gezorgd: vanaf mei wordt er afhankelijk van het weer en als extra aanvulling op de restaurants in het park, eenmaal in de week en eenmaal per weekend een barbecue georganiseerd. 

Slecht weer bestaat niet
Ook wanneer de weergoden ons wat minder gezind zijn, vind je bij Sunparks leuke activiteiten die niet van het weer afhankelijk zijn. Bijvoorbeeld het overdekte speelparadijs Kids World. Of het zwemparadijs Aquafun. Dan is het helemaal niet erg wanneer er in de vakantie een paar regendruppels vallen...

Tip: Boek online een verblijf tot 14 nachten. Voor een verblijf van 15 nachten of meer kan ons call center je verder helpen.
Boek nu je verblijf

De Sunparks vakantieparken

 • Sunparks De Haan

  Kempense Meren

  Vakantiehuizen van 2 tot 10 personen

  • Park omgeven door prachtige bossen
  • Gelegen aan een meer met strand!
  • Talloze fietsmogelijkheden in de buurt.

  Vanaf
  € 200
  voor 4 personen

  Boek nu
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  Oostduinkerke aan zee

  Vakantiehuizen van 2 tot 8 personen

  • Vakantiehuizen met beschutte tuin
  • Heel dichtbij het park: Bellewaerde en Plopsaland de Panne
  • Talrijke activiteiten : bowling, mini-golf, kids world...

  Vanaf
  € 320
  voor 4 personen

  Boek nu