Zomervakantie bij Sunparks: 1 juli tot 31 augustus 2020

Zomervakantie

Een onvergetelijke zomer bij Sunparks

Zomer. Het woord alleen al smelt op de tong en zet aan tot dromen. Duik in de bruisende waterwereld of kom tot rust in de natuur. Geniet van een gegrild stukje vlees op de barbecue in de tuin van jouw vakantiehuis of ga lekker eten op restaurant in het park. Daarna kom je gezellig iets drinken aan de beachbar. Iedere dag staan er nieuwe avonturen te wachten.

Strandbar, strandspel en meer
Tijdens de warme maanden zorgt een strandbar in alle parken voor de gezelligste zomersfeer. Verder zijn er leuke en grappige strandspellen en een bungee-trampoline waar je je op kan vermaken. Ook voor jouw genot wordt gezorgd: vanaf mei wordt er afhankelijk van het weer en als extra aanvulling op de restaurants in het park, eenmaal in de week en eenmaal per weekend een barbecue georganiseerd. 

Slecht weer bestaat niet
Ook wanneer de weergoden ons wat minder gezind zijn, vind je bij Sunparks leuke activiteiten die niet van het weer afhankelijk zijn. Bijvoorbeeld het overdekte speelparadijs Kids World. Of het zwemparadijs Aquafun. Dan is het helemaal niet erg wanneer er in de vakantie een paar regendruppels vallen...

Tip: Boek online een verblijf tot 14 nachten. Voor een verblijf van 15 nachten of meer kan ons call center je verder helpen.
Boek nu je verblijf
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK