Geniet van een vakantie dichtbij huis van alle gemakken voorzien

Onbezorgd je vakantie doorbrengen, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. In onze vakantieparken in België geniet je dit jaar extra van het samenzijn in de prachtige natuur. Ook geniet je van een breed scala aan (nieuwe) activiteiten om jullie vakantieherinneringen onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Hieronder lees je alles over het activiteitenaanbod en de genomen hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Toch nog een vraag na het lezen van deze pagina? Lees onze veelgestelde vragen.

Boek nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t.e.m. 31/03/2021* *Bekijk de actievoorwaarden.
veiligheidsmaatregelen

Maatregelen voor een zorgeloze vakantie in België

Onze parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee o.a. de volgende parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast is het is je eigen verantwoordelijkheid om de geldende maatregelen van de Belgische overheid te raadplegen.- Wij hanteren een 100% online check-in procedure via deze link, zodat jullie op een gemakkelijke en veilige manier richting jullie vakantiehuis kunnen gaan.

- Wij zorgen voor een uitgebreide training van onze medewerkers. Daarnaast vragen wij onze gasten om de huidige hygiëneregels in acht te nemen; gelieve 1,5 meter afstand houden van elkaar, regelmatig je handen wassen en zo contactloos mogelijk met elkaar omgaan.

- Bij alle activiteiten die begeleid worden door een medewerker is het verplicht om een mondmasker te dragen.

- In een vakantiehuis is maximaal 1 huishouden toegestaan, met daarnaast maximaal 5 vaste sociale contacten. Kinderen onder 12 jaar worden niet meegerekend als sociaal contact en kunnen onderdeel zijn van het gezelschap. 

- Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte faciliteiten en ook buiten op plekken waar 1,5 m afstand niet gegarandeerd kan worden. In de restaurants is het toegestaan om het mondmasker af te doen zodra je plaatsneemt aan tafel.

- Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar dienen alleen naar de supermarkt en shops te komen. Gasten met een beperking mogen met 1 extra persoon komen.

- In onze restaurants is er een beperkte capaciteit per tijdslot en daarom is het verplicht om vooraf te reserveren. Het aantal gasten per tafel is beperkt tot 1 huishouden en de 5 vaste sociale contacten, met een maximum van 10 personen.

- Het maken van reservaties voor onze restaurants, wellness en sauna dienen gedaan te worden via de telefoon of via de online reserveringspagina en hierbij is het verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

- Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.

- Wij geven voorkeur aan contactloze betalingen en raden aan arrangementen vooraf te reserveren via de Sunparks Shop.

- Om 1,5 meter afstand te waarborgen passen wij de wandelroutes aan en kan het zijn dat bepaalde activiteiten sluiten

- Alhoewel de receptie geopend is, vragen wij waar mogelijk contact op te nemen via de telefoon of WhatsApp.

veiligheidsmaatregelen

Extra veiligheidsmaatregelen Kempense Meren

Voor de provincie Antwerpen, waaronder Sunparks Kempense Meren valt, gelden er extra veiligheidsmaatregelen: 

- In de gehele provincie Antwerpen geldt er een avondklok: het openbare sociale leven stopt tussen 01:30 uur en 05:00 uur de volgende ochtend. In deze periode worden de gasten geacht in hun vakantiehuis te blijven. 

- Alle contactsporten zoals Boogschieten en Paintball zijn alleen mogelijk voor gasten onder de 18 jaar.

- Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen zodra zij het vakantiehuis verlaten, ook tijdens het wandelen of fietsen in de natuur. 

aangepast aanbod

Gevarieerd activiteitenaanbod en lekker eten

Zwemmen in de Aquafun? Check! Genieten van een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants? Doen! En met ons (nieuwe) activiteitenaanbod maak je je vakantie helemaal compleet. Het Sunparks-plezier blijft zoals je gewend bent, maar is net even anders. We zetten de aanpassingen op een rijtje: 

- Het zwembad Aquafun is open voor een beperkt aantal gasten per dag en volgens vaste tijdsblokkenen we garanderen dat gasten meer dan een keer per verblijf naar de Aquafun kunnen. De reservaties van de tijdsblokken kunnen pas worden gemaakt op de dag van aankomst. Bekijk in de video hoe het reserveren van een tijdslot in z’n werk gaat.

- Op restaurant, het kan weer! Reserveer een tijdslot via de telefoon of WhatsApp en geniet van ons uitgebreide buffetrestaurant, het café restaurant, de bar of de pizzeria

- Je beleeft onze parken heel anders met ons nieuwe activiteitenaanbod. Van interactieve spellen door het park, tot een ontdekkingstocht per boot.

- Of ervaar de activiteiten die je van ons gewend bent; van geitjes aaien op de kinderboerderij en een potje bowlen, tot rondrijden in een jeep met Kids Safari en obstakels overwinnen van het nieuwe Aquapark (Oostduinkerke aan zee).

Vakantieparken in België

 • Sunparks Kempense Meren

  Kempense Meren


  - Vakantiepark temidden van uitgestrekte bossen en meren voor eindeloze wandelingen
  - Gelegen aan het meer met zandstrand
  - 2 000 km aan fietsroutes

  Vanaf
  € 76
  voor 4 personen

  Boek nu
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  Oostduinkerke aan zee


  - Ontspan in de sauna & wellness
  - Vlakbij Plopsaland De Panne
  - Verschillende activiteiten : bowling, minigolf, Kids World,...

  Vanaf
  € 89
  voor 4 personen

  Boek nu