Geniet van een vakantie dichtbij huis van alle gemakken voorzien

Onbezorgd je vakantie doorbrengen, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. In onze vakantieparken in België geniet je dit jaar extra van het samenzijn in de prachtige natuur. Ook geniet je van een breed scala aan (nieuwe) activiteiten om jullie vakantieherinneringen onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Hieronder lees je alles over het activiteitenaanbod en de genomen hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Toch nog een vraag na het lezen van deze pagina? Lees onze veelgestelde vragen.

Boek nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t.e.m. 30/09/2021* *Bekijk de actievoorwaarden.
veiligheidsmaatregelen

Maatregelen voor een zorgeloze vakantie in België

Onze parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee o.a. de volgende parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast is het is je eigen verantwoordelijkheid om de geldende maatregelen van de Belgische overheid te raadplegen.- Bij alle activiteiten die begeleid worden door een medewerker is het verplicht om een mondmasker te dragen en het kan zijn dat bepaalde activiteiten sluiten.

- In een vakantiehuis is maximaal 1 huishouden toegestaan, met daarnaast maximaal 5 vaste sociale contacten. Kinderen onder 12 jaar worden niet meegerekend als sociaal contact en kunnen onderdeel zijn van het gezelschap. 

- Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte faciliteiten en ook buiten op plekken waar 1,5 m afstand niet gegarandeerd kan worden. In de restaurants is het toegestaan om het mondmasker af te doen zodra je plaatsneemt aan tafel.

- In de supermarktshops en bij de receptie is het toegestaan om met maximaal 2 personen uit dezelfde bubbel te komen. Gasten met een beperking en kinderen onder 18 jaar worden niet meegerekend. Neem waar mogelijk contact met de receptie op via de telefoon of WhatsApp.

- In onze restaurants is er een beperkte capaciteit per tijdslot en daarom is het verplicht om vooraf te reserveren. Het aantal gasten per tafel is beperkt tot 1 huishouden en de 5 vaste sociale contacten, met een maximum van 10 personen.

- Het maken van reservaties voor onze restaurants, activiteiten, wellness en sauna dient gedaan te worden via de telefoon of via de online reserveringspagina en hierbij is het verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

- Wij geven voorkeur aan contactloze betalingen en raden aan arrangementen vooraf te reserveren via de Sunparks Shop.

veiligheidsmaatregelen

Aanvullende informatie

- Wij hanteren een 100% online check-in procedure via deze link, zodat jullie op een gemakkelijke en veilige manier richting jullie vakantiehuis kunnen gaan.

- Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.

aangepast aanbod

Gevarieerd activiteitenaanbod en lekker eten

Zwemmen in de Aquafun? Check! Genieten van een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants? Doen! En met ons (nieuwe) activiteitenaanbod maak je je vakantie helemaal compleet. Het Sunparks-plezier blijft zoals je gewend bent, maar is net even anders. We zetten de aanpassingen op een rijtje: 

- Het zwembad Aquafun is open voor een beperkt aantal gasten per dag en volgens vaste tijdsblokkenen we garanderen dat gasten meer dan een keer per verblijf naar de Aquafun kunnen. De reservaties van de tijdsblokken kunnen pas worden gemaakt op de dag van aankomst. Bekijk in de video hoe het reserveren van een tijdslot in z’n werk gaat.

- Op restaurant, het kan weer! Reserveer een tijdslot via de telefoon of WhatsApp en geniet van ons uitgebreide buffetrestaurant, het café restaurant, de bar of de pizzeria

- Je beleeft onze parken heel anders met ons nieuwe activiteitenaanbod. Van interactieve spellen door het park, tot een ontdekkingstocht per boot.

- Of ervaar de activiteiten die je van ons gewend bent; van geitjes aaien op de kinderboerderij en een potje bowlen, tot rondrijden in een jeep met Kids Safari en obstakels overwinnen van het nieuwe Aquapark (Oostduinkerke aan zee).

Vakantieparken in België

 • Sunparks Kempense Meren

  Kempense Meren


  - Vakantiepark temidden van uitgestrekte bossen en meren voor eindeloze wandelingen
  - Gelegen aan het meer met zandstrand
  - 2 000 km aan fietsroutes

  Vanaf
  € 81
  voor 4 personen

  Boek nu
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  Oostduinkerke aan zee


  - Ontspan in de sauna & wellness
  - Vlakbij Plopsaland De Panne
  - Verschillende activiteiten : bowling, minigolf, Kids World,...

  Vanaf
  € 94
  voor 4 personen

  Boek nu