Geniet van een vakantie dichtbij huis van alle gemakken voorzien

Onbezorgd je vakantie doorbrengen, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. Onze vakantieparken Oostduinkerke aan zee en Kempense Meren zijn weer geopend. Geniet van het samenzijn in de prachtige natuur. Maak een strandwandeling, probeer een van de activiteiten uit en geniet daarna samen van een afhaalmaaltijd in je vakantiehuisje. Zo maak je samen onvergetelijke vakantieherinneringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten nemen wij gepaste hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Lees hieronder verder en bekijk onze veelgestelde vragen.

Boek nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t.e.m. 31/12/2021* *Bekijk de actievoorwaarden.
veiligheidsmaatregelen

Maatregelen voor een zorgeloze vakantie in België

Onze parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee o.a. de volgende parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en sector- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast is het is je eigen verantwoordelijkheid om de geldende maatregelen van de Belgische overheid te raadplegen.

- Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte faciliteiten en ook buiten op plekken waar 1,5 m afstand niet gegarandeerd kan worden.
- In een vakantiehuis is het toegestaan om met maximaal 1 huishuiden (je bubbel) en 1 extra volwassene (je knuffelcontact) te verblijven. Kinderen t.e.m. 12 jaar worden niet meegerekend.
- Tussen 24.00 uur en 5.00 uur geldt een avondklok, ook in ons park.

- Wij geven voorkeur aan contactloze betalingen en raden aan arrangementen vooraf te reserveren via de Sunparks Shop.
- Wij hanteren een 100% online check-in procedure via deze link, zodat jullie op een gemakkelijke en veilige manier richting jullie vakantiehuis kunnen gaan.
- Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.
- Wij zorgen voor een uitgebreide training van onze medewerkers. Daarnaast vragen wij onze gasten om de huidige hygiëneregels in acht te nemen; gelieve 1,5 meter afstand houden van elkaar, regelmatig je handen wassen en zo contactloos mogelijk met elkaar omgaan.

veiligheidsmaatregelen

Het aangepaste aanbod - gevarieerd en veilig!

Met ons aangepaste en nieuwe faciliteiten- en activiteitenaanbod* is er altijd iets leuks te beleven, maar net even anders dan je gewend bent. We zetten de aanpassingen op een rijtje:   

Genieten van de lekkerste gerechten? Maak dan gebruik van de afhaalservice. Ga je zelf aan de slag? Dan haal je natuurlijk je verse boodschappen in de supermarkt.
- Een bezoek aan onze winkels is alleen mogelijk met maximaal 2 personen van hetzelfde huishouden voor max. 30 minuten.
- Het maken van reservaties voor onze activiteiten, dienen gedaan te worden via de telefoon of via de online reserveringspagina en hierbij is het verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.
- Geniet samen van diverse buitenactiviteiten; van geitjes aaien op de kinderboerderij tot rondrijden in een jeep met Kids Jeeps.
- Het zwembad Aquafun en indoor speelwereld Kids World zijn gesloten.
- Activiteiten zoals fietsen en wandelen zijn toegestaan in een groep van maximaal 25 personen, zolang de 1,5 m afstand in acht genomen kan worden. Andere activiteiten zijn mogelijk met maximaal 1 huishouden of 4 personen. Mensen tot 18 jaar mogen deelnemen aan een binnenactiviteit met max. 10 personen en aan een buitenactiviteit met max. 25. 


*Het genoemde aanbod aan activiteiten en faciliteiten is het op dit moment geldende aanbod en is te allen tijde onderhevig aan wijzigingen als gevolg van (door overheden opgelegde) COVID-19 maatregelen en het aantal in het park verblijvende gasten.

Vakantieparken in België

 • Sunparks Kempense Meren

  Kempense Meren


  - Vakantiepark temidden van uitgestrekte bossen en meren voor eindeloze wandelingen
  - Gelegen aan het meer met zandstrand
  - 2 000 km aan fietsroutes

  Vanaf
  € 89
  voor 4 personen

  Boek nu
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  Oostduinkerke aan zee


  - Ontspan in de sauna & wellness
  - Vlakbij Plopsaland De Panne
  - Verschillende activiteiten : bowling, minigolf, Kids World,...

  Vanaf
  € 112
  voor 4 personen

  Boek nu