Geniet van een vakantie dichtbij huis van alle gemakken voorzien

Onbezorgd je vakantie doorbrengen, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. In onze vakantieparken in België geniet je dit jaar extra van het samenzijn in de prachtige natuur. Ook geniet je van een breed scala aan (nieuwe) activiteiten om jullie vakantieherinneringen onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Hieronder lees je alles over het activiteitenaanbod en de genomen hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Toch nog een vraag na het lezen van deze pagina? Lees onze veelgestelde vragen.

Boek nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t.e.m. 31/12/2021* *Bekijk de actievoorwaarden.
veiligheidsmaatregelen

Maatregelen voor een zorgeloze vakantie in België

Onze parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee o.a. de volgende parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast is het is je eigen verantwoordelijkheid om de geldende maatregelen van de Belgische overheid te raadplegen.

- In een cottage is maximaal 1 huishouden toegestaan met additioneel maximaal 4 volwassenen die buiten het huishouden vallen. Kinderen tot 12 jaar worden niet meegerekend en kunnen deel uitmaken van het gezelschap. De 4 volwassenen buiten het huishouden dienen niet te veranderen in de komende 2 weken.

- Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte faciliteiten en ook buiten op plekken waar 1,5 m afstand niet gegarandeerd kan worden.

- Wij geven voorkeur aan contactloze betalingen en raden aan arrangementen vooraf te reserveren via de Sunparks Shop.

- Wij hanteren een 100% online check-in procedure via deze link, zodat jullie op een gemakkelijke en veilige manier richting jullie vakantiehuis kunnen gaan.
- Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.

veiligheidsmaatregelen

Het aangepaste aanbod - gevarieerd en veilig!

Met ons aangepaste en nieuwe faciliteiten- en activiteitenaanbod is er altijd iets leuks te beleven, maar net even anders dan je gewend bent. We zetten de aanpassingen op een rijtje:   

- Genieten van de lekkerste gerechten? Dat kan! Een telefonische of online reservering is hiervoor verplicht. Ook kun je de lekkerste snacks afhalen! Ga je zelf aan de slag? Dan haal je natuurlijk je verse boodschappen in de supermarkt
- Het maken van reservaties voor onze restaurants en activiteiten dienen gedaan te worden via de telefoon of via de online reserveringspagina en hierbij is het verplicht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.
- Bij alle activiteiten die begeleid worden door een medewerker is het verplicht om een mondmasker te dragen en het kan zijn dat bepaalde activiteiten sluiten.
- Je beleeft onze parken heel anders met ons nieuwe activiteitenaanbod. Van interactieve spellen door het park, tot een ontdekkingstocht per boot.
- Of ervaar de activiteiten die je van ons gewend bent; van geitjes aaien op de kinderboerderij tot rondrijden in een jeep met Kids Safari.
- Het zwembad Aquafun en indoor speelwereld Kids World zijn gesloten*.

*Het genoemde aanbod aan activiteiten en faciliteiten is het op dit moment geldende aanbod en is te allen tijde onderhevig aan wijzigingen als gevolg van (door overheden opgelegde) COVID-19 maatregelen en het aantal in het park verblijvende gasten.

Vakantieparken in België

 • Sunparks Kempense Meren

  Kempense Meren


  - Vakantiepark temidden van uitgestrekte bossen en meren voor eindeloze wandelingen
  - Gelegen aan het meer met zandstrand
  - 2 000 km aan fietsroutes

  Vanaf
  € 109
  voor 4 personen

  Boek nu
 • Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  Oostduinkerke aan zee


  - Ontspan in de sauna & wellness
  - Vlakbij Plopsaland De Panne
  - Verschillende activiteiten : bowling, minigolf, Kids World,...

  Vanaf
  € 117
  voor 4 personen

  Boek nu