Nieuwsbrief

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 223 723

headernav_phone_price

head_faq_popin_highlight

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Oostduinkerke aan zee

België, West-Vlaanderen, Belgische kust
Parkplan

Oostduinkerke aan zee - Restaurants & Shops

Restaurants

Burger restaurant Oostduinkerke aan zee

Burger restaurant

Heb je behoefte aan een smakelijke pauze tussen al het waterplezier door? Het Burger Restaurant van Aquafun biedt een ruime keuze aan heerlijke snacks.

Bar Oostduinkerke aan zee

Bar

In onze bar vind je eten en drinken à la carte. Wil je buiten van de zon genieten? Bezoek dan ons terras en beleef een goede tijd.

Beachclub Oostduinkerke aan zee

Beachclub

Kom lekker relaxen aan ons strand met een heerlijke cocktail of een andere koud drankje. Een kleine honger? Bestel dan één van onze hapjes. Aan de Beach Bar hoef je je ook niet te vervelen met de beachvolleybal, Bungee Trampolines, Supplanken en waterfietsen binnen handbereik.

Tasty Oostduinkerke aan zee

Tasty

All you can eat: buffet, aparte gerechten, desserts... Voor groot en klein!

Supermarkt

Le Petit Moulin

Le Petit Moulin

In Le Petit Moulin ontmoeten traditioneel bakkershandwerk en Franse Viennoiserie elkaar. Van broodjes en broden, lekkere croissants tot een breed scala aan hapjes en belegde broodjes, zalige cakes en taarten, ijs en koffiespecialiteiten.

Supermarkt

Supermarkt

Assortiment: - Groenten & fruit - Uitgebreid assortiment etenswaren - Ruim dranken aanbod - Kranten & tijdschriften - Bakkerij met dagelijks vers brood - Souvenirs - Streekproducten - Speelgoed - Badkledij - Alles voor uw baby en kind