Nieuwsbrief

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 223 723

headernav_phone_price

head_faq_popin_highlight

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Groepsaccommodatie

Samen met de hele familie er even tussenuit? Of met een groep vrienden? Samen gezellig in een comfortabel vakantiehuis genieten van een heerlijk verblijf in de mooiste regio's van België! Bij Sunparks kan je terecht voor groepsaccommodaties tot 10 personen.

Boek telefonisch je verblijf via telefoonnummer: 070 223 723 (0,30€/min)

> BOEK NU
groep

Ontdek de parken

Sunparks Kempense Meren
Door de heidevlakten van de Kempen kronkelen wel 2000 km autovrije fietsroutes. Kans te over dus om van zalige rust te genieten. Vakantiehuizen van 2 tot 10 personen.

Sunparks Oostduinkerke aan zee Oostduinkerke, dat is strand, zee en duinen. Maar ook fietstochten door de polders of naar stadjes van de Westhoek.
Vakantiehuizen van 2 tot 8 personen.

> BOEK NU

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Zoek je een leuke activiteit om met de hele groep vrienden of familie te doen? Hier alvast enkele ideetjes:

Aquafun: tijdens het verblijf heb je gratis toegang tot het subtropische zwemparadijs Aquafun. Gegarandeerd pezier voor klein & groot!
Kids World: de kinderen kunnen zich uitleven in de indoor speelwereld! Deze is ook gratis toegankelijk tijdens het hele verblijf.
Bowling: een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn... Probeer het zelf! In onze aparte bar heb je een fraai uitzicht op de Aquafun, pooltafels en darts.
Fietstochtje: samen de omgeving verkennen met de fiets, zonder dat je fietsen hoeft mee te nemen, want op het park zijn deze in alle soorten te huur. Bovendien vind je aan de receptie een praktische Tourist Guide, met nuttige adresjes in de buurt.
Sportactiviteiten: bij mooi weer valt er buiten steeds wat te beleven: petanque, minigolf,...Ook bij slecht weer kan je in het overdekte sportcenter terecht voor een spelletje badminton, squash, pingpong, tennis,... Na al deze actie, kan je samen gezellig gaan tafelen in de restaurants in het parkcenter, of tot rust komen in het wellnesscenter.

> BOEK NU