Nieuwsbrief

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 223 723

headernav_phone_price

head_faq_popin_highlight

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

FAQ Picture
CadeaubonnenPersoonlijke informatieMijn verblijfBetaling

Betaling

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Je kan betalen via creditcard of door middel van overschrijving. De wijze van betaling en het aantal mogelijke termijnen zijn afhankelijk van de tijd tussen je boeking en je aankomst.

• Betalen per creditcard: Na het invullen van je creditcard nummer wordt de geldigheid onmiddellijk geverifieerd. Als je creditcardmaatschappij toestemming geeft, dan wordt het bedrag op de vervaldatum van je rekening afgeschreven.  De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en Euro/Mastercard.

• Betalen per overschrijving: Je ontvangt bij je bevestiging ook de factuur. Hierop staat vermeld hoeveel je wanneer dient te betalen, en waar je dit naartoe kunt overmaken. Betalen per overschrijving is alleen mogelijk als de tijd tussen boeking en de aankomstdag van je vakantie groter is dan 10 dagen. 

Opgelet: Je ontvangt géén bevestiging van betaling van ons.

Is betalen bij Sunparks veilig?

Alle persoons- en betalingsgegevens op de website worden gecodeerd verstuurd, waardoor jouw privacy optimaal beschermd is. Op deze manier kan namelijk alleen Sunparks bij deze gegevens en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Sunparks?

Vóór aanvang van jouw vakantie dient de totale reissom betaald te zijn: de overeengekomen prijs, verblijf- en milieuheffing, servicekosten en eventuele extra's:

• Bij het boeken meer dan 6 weken vóór afreis: Je betaalt een voorschot van 50% van de overeengekomen totale reissom binnen de 10 werkdagen na ontvangst van de bevestiging. Je betaalt het resterende saldo uiterlijk 6 weken vóór aanvang van jouw verblijf.
• Bij het boeken tussen 1 en 6 weken voor afreis: Je betaalt de totale reissom binnen 7 dagen na het ontvangen van de bevestiging.
• Bij het boeken vanaf 1 week of minder voor afreis: Je betaalt de totale reissom meteen bij de reservering.

Opgelet: Je ontvangt géén bevestiging van betaling van ons.

Kan ik met ecocheques of consumptiecheques betalen?

Ja, dat kan! Voor een verblijf in onze parken kan je voortaan met ecocheques of consumptiecheques (koopkrachtpremie) betalen. Je betaalt in eerste instantie een voorschot van € 150 en het resterende openstaande bedrag betaal je met je ecocheques ter plaatse.

Belangrijk:
• Je maakt je boeking telefonisch op het nummer 070 223 723 (€ 0,30/min.) en geeft duidelijk aan dat je met ecocheques of consumptiecheques (koopkrachtpremie) wenst te betalen.
• Jouw ecocheques of consumptiecheques dienen minstens geldig te zijn tot de dag waarop je aankomt op het park.

Goed om weten:
• Wens je je Sunparks verblijf volledig in ecocheques/consumptiecheques te betalen? Dat is mogelijk! Het reeds betaalde voorschot van € 150, kan je ter plaatse ook nog met je ecocheques/consumptiecheques betalen (volledig of gedeeltelijk), dit gedeelte krijg je via overschrijving van ons terug.* Een terugbetaling in contanten ter plaatse is niet mogelijk.
• We aanvaarden ecocheques of consumptiecheques van Edenred, Sodexo en Monizze.
*Maximum € 150 (= het reeds betaalde voorschot)

Meer info
Boeking
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug